Spaanse wijnen bij Wijnelarij

Veleta wijnen opgenomen is assortiment

Uitbreiding met nieuwe wijnen kon natuurlijk niet uitblijven. Met trots kunnen wij vanaf heden ook Spaanse wijnen aanbieden. En wel heel bijzondere ook! Deze wijnen komen van Bodega Dominio Buenavista waar Juan Palomar de scepter zwaait.
Dr. Vino is de bijnaam die ze in de Verenigde Staten aan Juan Palomar hebben gegeven, omdat deze enthousiaste wijnmaker uit de Alpujarras jarenlang als medicus in de USA heeft gewerkt. Toen hij als wijnliefhebber in de Napa Vally in Californië merkte dat deze streek opmerkelijke overeenkomsten vertoonde met zijn geboortegrond, besloot hij de wijn in te gaan. In Spanje welteverstaan, waar hij de oude cortijo van zijn voorouders omtoverde tot bodega Dominio Buenavista. Deze ligt op een steenworp afstand van de kustplaats waar honderden jaren voor Christus de Phoeniciërs de eerste wijn in Europa aan land brachten! In 1992 nog klein begonnen, produceert hij inmiddels circa 60.000 flessen per jaar.
Wij zijn blij deze wijnen te mogen aanbieden. Kijk in onze shop voor een beschrijving van de wijnen.