Over Wijnelarij Spaarndam

Wijnelarij Spaarndam

10 jaar Wijnelarij!

Wijnelarij Spaarndam is opgericht in 2013. Wij bestaan dus nu al 10 jaar. Belangrijk is dat wij laagdrempelig zijn. Bent u in Spaarndam en heeft een gelegenheid waarbij u graag een “Bubbel” drinkt of schenkt, schroom niet en kom bij ons langs voor een fles, een doos of een mix-doos. Wij vertellen u graag over de verschillende smaken die wij in het assortiment hebben en wij laten u er graag kennis mee maken. Bel of mail ons even van te voren.

Maar niet alleen voor mousserende wijn kunt u bij ons terecht. Wij zijn bezig ons assortiment stille wijnen steeds verder uit te breiden. Zo kunnen wij u hele mooie wijnen uit de Bergerac bieden, of uit de Pfalz (Duitsland). Beiden eigen import. En we hebben schitterende wijnen uit Zuid-Afrika.

Wilt u liever bestellen en dan afhalen? Dat kan ook. Druk op de bestel button en u komt in onze shop terecht. De bestelling staat dan voor u klaar! In Spaarndam, Haarlem Noord en Santpoort kunnen we ook zelf bezorgen. Buiten deze plaatsen kunnen we laten bezorgen. Neem dan ook even contact met ons op. Uiteraard kunt u ons rechtstreeks mailen. U vindt de knop hier onder.

Santé !