Leveringsvoorwaarden


Leveringsvoorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden Wijnelarij

Verspreidingsgebied
Wijnelarij levert in Nederland. Andere landen op aanvraag.

Prijzen
Alle vermelde prijzen zijn in euro`s en inclusief BTW. De prijzen zijn exclusief verzendkosten. Ivm de KOR 2020 kan geen BTW vermelding op de factuur plaatsvinden.

Hoeveelheden
U kunt bij Wijnelarij de wijnen per fles bestellen, mits u de wijn zelf komt afhalen. Bij bestelling van een doos (kan ook een mix zijn van verschillende smaken) kunnen wij de wijn ook toesturen. Tenzij anders aangegeven, zitten er 6 flessen in een doos.

Bestelling
Nadat u uw bestelling heeft gedaan, ontvangt u hiervan een bevestigingsbericht.

Verzendkosten
Per bestelling betaalt u € 10,- voor verzending binnen Nederland, ook als u meerdere dozen tegelijk bestelt. Voor de Waddeneilanden geldt een toeslag van € 10,-. U kunt uiteraard ook uw bestelling zelf ophalen. Maak hiervoor een afspraak. Overleg hierover is altijd mogelijk.

Verzending
Onze wijnen staan onder goede condities veilig opgeslagen. Aflevering vindt overdag plaats van maandag t/m zaterdag. U kunt uw bestelling op verzoek bijvoorbeeld bij de buren of op uw werk laten afleveren. Ook kan het bijvoorbeeld onder een afdakje of in uw garage worden gezet. Geef s.v.p. uw wensen aan bij uw bestelling.

Levertijden
U ontvangt uw bestelling normaal gesproken binnen twee dagen vanaf de eerste werkdag na uw bestelling.

Betaling
U kunt kiezen uit betaling op ons rekeningnummer NL 92 INGB 0006 0241 01 t.n.v. Hr. S.R. van der Linde te Spaarndam. Uw bestelling zal zo snel mogelijk na ontvangst van uw betaling verzonden worden. Contante of PIN betaling bij afhalen kan ook.

Bij bestellingen op factuur geldt een betaaltermijn van 8 dagen. Bij een overschrijding van deze termijn is Wijnelarij gerechtigd de wettelijk verschuldigde rente in rekening te brengen. Alle kosten verbonden aan het innen van vorderingen, zowel in als buiten rechte, zijn voor rekening van de opdrachtgever.

Beschikbaarheid
Ons aanbod geldt onder voorbehoud van beschikbaarheid van de wijn. Als een product op een bepaald moment niet meer leverbaar is, nemen wij z.s.m. contact met u op.

Prijswijzigingen
Wijnelarij heeft het recht om prijzen te wijzigen en om eventuele typefouten te corrigeren.

Privacy
Als u een bestelling plaatst, dan worden uw gegevens opgenomen in ons klantenbestand. Wij geven uw gegevens niet door aan derden. Als wij u mailen, dan kunt u ons natuurlijk altijd vragen om u van de mailinglijst te verwijderen.

Afbeeldingen
De afbeeldingen van de getoonde flessen of etiketten kunnen afwijken.

Leeftijd
Onder de 18 geen druppel! Wijnelarij verkoopt geen alcohol aan mensen onder de 18 jaar. Met het plaatsen van uw bestelling bevestigt u dat u 18 jaar of ouder bent.

Problemen met uw wijn
De kans is klein, maar er kan natuurlijk altijd iets misgaan tijdens het transport of tijdens de productie van de wijn. Geeft u s.v.p. een eventueel probleem direct aan ons door. Wij zoeken dan z.s.m. een passende oplossing.

Retourneren
Het retourneren van uw bestelling is alleen mogelijk als de producten ongebruikt zijn, in nieuwstaat en in de originele verpakking. U betaalt zelf de eventuele verzendkosten.

Algemene gegevens Wijnelarij
Wijnelarij Spaarndam
Jan van Geemstraat 1
2064 LP Spaarndam
Nederland

e-mail: info@wijnelarij.nl
website: www.wijnelarij.nl

Tel. +31 (0) 6 27 072 901

IBAN: NL92 INGB 0006 0241 01 tnv S.R. van der Linde

Kvk-nummer: 58478760
BTW-nummer: NL 001419330 B33
Registratienummer Productschap Wijn: 639451
Accijnsvergunning (`Vergunning geregistreerde geadresseerde`): NL 00740006562