Wijnelarij op facebook

Mooie pakketten met wijnen van Wijnelarij Spaarndam en vers gerookte paling van Holland Paling. Een puur Spaarndam’s cadeau pakket.Afgelopen weekend zijn deze mooie pakketten de deur uitgegaan. Maar het is nog niet te laat om een kerstgeschenk te bestellen of om de lekkerste paling in huis te halen voor uw kerstmenu. Wij zijn nog de hele week open van 8.00 uur tot 14.00 uur.#palingfilet #gerooktepaling #gerookte #paling #spaarndam #kooplokaal #kerstgeschenk #kerstpakket ... meer...minder...

4 weken geleden  ·  

Lees verder op Facebook
Ook dit jaar weer een super fijne samenwerking met Holland Paling in #soaarndam om #eindejaarsgeschenk te verkopen. ... meer...minder...

1 maand geleden  ·  

Lees verder op Facebook
Wijnelarij Spaarndam is in Spaarndam.
Wijnelarij Spaarndam
Cadeau idee voor de feestdagen. Een mooie combinatie van heerlijke Pfalz wijnen. DM voor meer info. #weingutscherr #pfalz #sekt #bubbels #wijnelarij #spaarndam #kerstcadeau #tip #wijn #chardonnay #riesling #cuvéeleopold ... meer...minder...

1 maand geleden  ·  

Lees verder op Facebook