Exclusief: Chateau de la Mallevieille

Exclusief bij Wijnelarij
Een prachtig trio uit de Bergerac. Met trots presesenteren wij drie heerlijke wijnen uit de Franse Bergerac. Wijnen in Bordeaux style, maar voor velen toegankelijker.

Chateau de la Mallevieille-overzicht

Voor-inschrijving
Tot 10 mei was het mogelijk in te tekenen op deze wijnen. Maar niet getreurd, want binnenkort is dit trio beschikbaar in onze shop.

Wijn beschijving

Château de la Mallevieille – Bergerac Blanc Sec
Fruitige en levendige droge witte wijn. Een harmonieuze balans tussen de bloemige aroma’s van de sauvignon en het ronde van de semillon. Drinken op 8 à 10 graden. Heerlijk als aperitief, maar ook bij vis, schaal en schelpdieren en geitenkaas. Druiven: Sauvignon Blanc (90%) en Semillion (10%).

Château de la Mallevieille – Bergerac Rouge
Een donkere granaat rode kleur die intens en diep is met krachtige complexe aroma’s van zwart fruit . De afdronk is rond en fluweelzacht met een rijke structuur en tannines. Een zeer goede begeleider van rood vlees, eend, confits en kaas. Druiven: Merlot (60%), Cabernet Franc (20%) en CabernetSauvignon (20%).

Château de la Mallevieille – Bergerac Rosé
Heerlijk bij salades of als aperitief, maar ook bij mediterrane of Aziatische keuken. Heerlijk verfrissend en fruitig. Hier kan de hele zomer van genoten worden. Druiven: Merlot, Malbec en Cabernet Franc.

Prijs per fles € 7,95.
Verpakking per doos van 6 flessen.

BESTELLEN