Hallo Spaarndam!

Hartelijk welkom.

Op deze site informeren wij u graag over onze wijnen en ons prachtige assortiment aan Hongaarse Bubbels.

Wij zijn er enorm trots op dat wij deze schitterende Hongaarse Methode Traditionelle kunnen aanbieden. Door een bijzondere samenwerking met de importeur kunnen wij de prijs aantrekkelijk laag houden.

Wijnelarij Spaarndam is een jong bedrijf. Belangrijk is dat wij laagdrempelig willen zijn. Bent u in Spaarndam en heeft een gelegenheid waarbij u graag een “Bubbel” drinkt of schenkt, schroom niet en kom bij ons langs voor een fles, een doos of een mix-doos. Wij vertellen u graag over de verschillende smaken die wij in het assortiment hebben en wij laten u er graag kennis mee maken. Bel of mail ons even van te voren.

Wilt u liever bestellen en dan afhalen? Dat kan ook. Druk op de bestel button en u komt in onze shop terecht. De bestelling staat dan voor u klaar! In Spaarndam, Haarlem Noord en Santpoort kunnen we ook zelf bezorgen. Buiten deze plaatsen kunnen we ook laten bezorgen. Neem dan ook even contact met ons op. Uiteraard kunt u ons rechtstreeks mailen. U vindt de knop hier rechts.

Santé !

 

Bubbels van Budapest

I.s.m. Bubbels van Budapest